Diversen

"Honger? Laat je verrassen in het Food-gedeelte van MOMFEST, met passie verzorgd door Noordkade's eigen Pieperz, bekend om hun verrukkelijke friet gemaakt van de beste Pieperz. En voor wie speciale dorst heeft, wacht er een speciaalbiercafé in het MOMfust cafe. Dit cafe wordt gehost door de bevlogen brouwers van Brouwerij Vleeghel uit Veghel. Hier geniet je van bijzondere bieren onder het genot van de Roestige vintage vinyl plaatjes.

Parkeren

CHV Noordkade beschikt over 750 gratis parkeerplaatsen (zie plattegrond).

MOMfest is te bereiken via Poort P1, dan rechtdoor naar ingang "Cultuurfabriek" die is net voorbij de rotonde rechts naar binnen. (zie plattegrond, precies in het midden). Plattegrond

Tijden

De locatie is open om 15.00 uur. Ingang Cultuurfabriek (zie plattegrond, precies in het midden). Plattegrond  Het live programma eindigt rond 00.30 daarna de afterparty tot 02.30 uur, met DJ. Rond 02.15 schenken we het laatste rondje om 02.30 uur gaan we afsluiten.

Munt / jassen

Munten bij de muntenbalie er kan gepind worden. Munten zijn tevens inwisselbaar. Bij de entree kan een locker gehuurd. Munten van vorige edities zijn niet meer geldig.

Vraag: Is MOMfest een binnenfestival en Is het rolstoelvriendelijk?

Antwoord: MOMfest vindt plaats binnen. Helaas is het festival niet erg rolstoelvriendelijk vanwege veel drempels en het ontbreken van een rolstoel-tribune.

Vraag: Mag je roken op het festivalterrein?

Antwoord: Het is verboden om op het festivalterrein te roken. De beveiliging en organisatie is bevoegd om bezoekers die deze regel overtreden daarop aan te spreken en zelfs van het terrein te verwijderen.

Vraag: Mogen kinderen naar MOMfest?

Antwoord: Iedereen boven de 18 jaar is welkom. Ben je net 18, neem je geldig ID mee!

HIERONDER DE HUISREGELS VAN DE NOORDKADE Veghel.