MOMFEST en hoe 
het begon!

Terug in de tijd, naar het rauwe hart van Mariaheide in 1993. Hier, op die dag, brulden de gitaren en bonkten de drums als nooit tevoren. MOMfest werd geboren, en de muziek die uit de versterkers scheurde, was niets minder dan pure, onversneden hardrock. Dit was het begin. MOMfest was ruig, wild en vooral origineel.
 
In de loop der jaren groeide MOMfest. Het werd een podium voor grootschalige rockacts zoals Living Colour, Danko Jones en Theraphy?. Het waren grote namen, maar minstens zo belangrijk is dat MOMfest altijd trouw is gebleven aan haar eigenzinnige, creatieve en bovenal originele karakter.
 
In de afgelopen jaren heeft MOMfest echter een nieuwe koers ingezet. Het festival heeft een breder publiek omarmd, en de line-up is diverser dan ooit. Naast de rauwe rockklanken zijn er populaire tributes waar het publiek geen genoeg van kan krijgen. Johnny Cash, Queen, Rammstein, Pink Floyd en Muse hebben allemaal het podium betreden, en dat hebben de bezoekers van MOMfest geweten.
 
Al vier jaar is MOMfest nu neergestreken op de Noordkade. Deze locatie draagt bij aan de magie van het festival. De Noordkade biedt een industriële, rauwe setting die perfect past bij de rock 'n roll-ziel van MOMfest.
 
Ondanks de groei en veranderingen, blijft één ding onveranderd: MOMfest is een viering van muziek, creativiteit en bovenal, de pure rock 'n roll-spirit. Het brengt muziekliefhebbers samen, evenals vrienden die gewoon willen genieten van gezelligheid en een speciaal biertje. Het is een onvergetelijke viering van het beste dat de rockcultuur te bieden heeft. Rock on!