MOMfest official partner pagina

Jingle Bells, Jingle Bells, Jingle Bells Rock! Wait, what? Het is juni, bijna staan de vakanties voor de deur, een zomerborrel, een BBQ met het hele bedrijf, een heel jaar hard gewerkt om straks bij te tanken op vakantie en daarna weer vol passie te knallen! En dan aankomen met Jingle Bells? Jazeker MOMfest staat ook niet stil. We werken alweer aan een volgende editie. A rockfest before christmas. Ook zo’n moment om even bij te komen om daarna weer volop te knallen.

 
Op 16 december 2023 laten we de Noordkade weer op haar grondvesten trillen en graag doen we dat met en met steun van jullie. Als zeer gewaardeerd partner van MOMfest willen we jullie graag op de hoogte houden van onze activiteiten en waar we ons mee bezig houden. In deze brief willen we jullie daarom meenemen in onze wereld.

Over onZE ambities

MOMfest en haar ambities. Een festival waar muziek, vreugde en verbinding samenkomen! Onze ambitie is om een diepere verbinding te creëren met Meijerijstad en een positieve kracht te zijn die de lokale gemeenschap versterkt. We willen jongeren inspireren en ondersteunen in hun creatieve reis. Daarnaast streven we naar het herstellen van contacten met onze trouwe achterban en het samen ophalen van mooie herinneringen. We zoeken ook actief de samenwerking op met Pop&Co, een lokale organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van muzikaal talent en de bevordering van popmuziek in Meijerijstad. Samen willen we de culturele en artistieke scene van Meijerijstad versterken. Laten we samen op weg gaan naar onze 30e editie, een mijlpaal om te vieren met festivalgangers, artiesten, partners en Pop&Co.

Say hello

Kerstborrel

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

Partner in the picture

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken.

Zomerborrel

We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken.

shave the date

We hebben allemaal een passie. Dit is de mijne! Ik besloot al jong voor mijn passie te gaan. En elke dag leer ik nog bij.