Home Line Up Tickets Festival info Nieuws English

Reservoir Dog Band

Reservoir Dog Band

4 maanden geleden

“Spreading the words and music of Quentin Tarantino".

Het eerste teken van leven van MOMfest nieuwe stijl gaat dit jaar al zichtbaar worden. Tijdens Fabriek Magnifique gaat MOMfest een avond vullen op haar eigen MOMfest stage. De ideale opmaat naar MOMfest 2019. Er zullen diverse acts gaan spelen.


De headliner mogen we al bekend maken, namelijk de Reservoir Dogs Band. Stap in de wereld van Quentin Tarantino's spaghettiwesterns, maffioso's en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium.

Niet alleen zijn Tarantino's films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring. De filmbeelden die achter de band vertoond worden, verhogen de sfeer en zorgen voor een extra adrenalineboost, voor zover dit nog kan met deze band ! Reservoir Dogs Band speelde de afgelopen jaren vooral in Nederland en deed ook een tour in Spanje. Ze speelden oa. In 013, Paradiso, Melkweg, Paard van Troje, Mezz, Grenswerk en op diverse festivals in Nederland. Bandleden: Bill aka Mr.Pink, Vincent Vega aka Mr.Blonde, Aldo Raine aka Mr.Orange, Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White, Stuntman Mike aka Mr.Brown, Mr.Wallace aka Mr.Black , Jackie Brown aka Mss.Brown ennuh... tegen niemand zeggen maar op 26 januari ergens in de buurt met special guest George Baker.


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Verzend Je bericht is verzonden

Social media

Volg ons op

Sponsors

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com