EERSTE LINE UP-date 2024

The Obscure
A CURE TRIBute

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

The Cure kan teren op een gevarieerd muzikaal verleden (postpunk, goth, rock, pop,…) en ook "the obsCURE" wil daarom de hele  carriere van the Cure muzikaal zo dicht mogelijk benaderen: sluit je ogen, en je hoort the Cure. “the obsCURE” bestaat uit zes bandleden  uit de streek rond Antwerpen en werd opgericht medio 2014.

THE DUTCH HORSEMEN
a METALLICA tribute

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

Info volgt.


Money & the man

POP-up podium
Tijd 
???? - ????

 Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. Als de charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle, creëren ze een unieke mix van garageblues en intense indie-rock&roll. Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens. Met een nieuw album gepland voor februari 2024 en de eerste singles al vanaf september 2023, blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek. 


JETT REBEL

POP-up podium
Tijd
???? - ????

De Nederlandse media vergelijken Jett Rebel graag met popmuziekiconen, maar hij blijft vooral zichzelf. Hij streeft altijd naar zijn persoonlijke ambities, vooral om te rocken. Zijn shows duren gemiddeld 3 uur zonder de focus of energie te verliezen. Als een gepassioneerde superheld vliegt hij over het podium, met charmant enthousiasme coördineert hij elke show en zet hij zowel de band als het publiek in vuur en vlam. Jett Rebel geeft alles wat hij heeft, altijd voor zijn publiek. Sinds 2013 heeft hij meer dan 250 uitverkochte festivals en 10 clubtours gespeeld. Buiten het podium is hij te vinden in zijn studio, bezig met het opnemen van albums.


MEER LINE UP-date 2024

CALIFORNICATED A RHC TRIBute

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

“Californicated” staat bekend als de crème de la crème van nederlandse Red Hot Chili Peppers tributebands, een titel die ze met trots dragen en met elke noot die ze spelen waarmaken. deze groep uitzonderlijke muzikanten heeft zich met hart en ziel toegelegd op het nabootsen van de authentieke live ervaring van de red hot chili peppers. hun benadering is niet alleen een eerbetoon, maar een nauwgezette studie van de peppers zelf. Het resultaat is een verbluffend accurate weergave die zelfs de meest doorgewinterde fans van de Peppers doet verbazen.

Fiep

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

FIEP writes captivating, distinct indie pop anthems that are both outgoing and introspective. Veerle Suzanna Driessen’s songcraft has a distinct ear for great hooks, but also a unique narrative quality. Her music reveals the inward thoughts as frequently as the outward scream: the restlessness, the doubts, the musings and – most of all – the dreams.

On stage, Veerle captures these dreams along with her band FIEP into an energetic, powerful and outstanding live performance.


The Wild blue

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

The Wild Blue started off as a solo DIY project in 2011 by musician Jasper de Moor and has since released 3 full length albums.

In 2023 The Wild Blue evolved into a full fledged band with the inclusion of de Moor’s old bandmates René Vaes and Stijn Fuchs on guitars and bass respectfully, as well as Colin Dekkers on Drums.


Black Djangos

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

 Black Djangos speelt psychedelic rock met een sinistere groove van het type dat je in een film van Rob Zombie, Quentin Tarantino of Robert Rodriguez verwacht. 
 
 Deze Duits/Nederlandse band is gek op cultfilms en horrorcomics en dat hoor je aan de spookachtige surfriffs en psychedelische orgelpartijen. De bezwerende vocalen vertalen zich door de moddervette invloed van onder andere The Cramps, The Fuzztones, Dead Kennedy’s en Nick Cave. Voorbeelden die de liefhebber doet kwispelen met een staart als een sissende lont. 


MEER LINE UP-date 2024

Named after HER

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

Een energieke coverband uit Veghel en omgeving, bestaande uit zes vrienden, met een speciale show voor hun thuispubliek. Ze spelen nummers met krachtige gitaarsolo's, indrukwekkende drums en pakkende meezingers. Hun repertoire op MOMFest varieert van Royal Blood tot Kings Of Leon en van Wolfmother tot Rage Against the Machine. Met voor ieder wat wils zorgen ze voor een spectaculaire opening van het festival.

Phe

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????


Phe is een driekoppige band met stevige, groovy, bluesy riffs, een krachtige stem en memorabele teksten. 

Ergens aan de rand van Helmond, Noord-Brabant, werd rond 2014 Phe geboren. Voortgekomen uit eerdere bands vonden de drie elkaar en de machtige groove in Phe. 

Met een gedeelde liefde voor het donkere, het rauwe en het zware, vormden de drie hun jams om tot lange stevige rocksongs, met elementen uit stoner, psych, heavy blues en een vleugje prog. Phe voert je mee naar de diepe rust van de zware groove en houd je wakker met vette stonerriffs!


BAND

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

Info volgt.


BAND

Podium Zeeziek
Tijd
???? - ????

Info volgt.


 

Roestige plaatjes DJ Collectief

 15.00 - 01.00  MOMFUST BIERCAFE

Het DJ-collectief ‘roestige plaatjes’ komt weer naar het MOMfust biercafe met hun bomvolle platenkoffers. Met oude ‘juweeltjes’ nemen ze je mee op een muzikale reis door de tijd. Soul, funk, rock, dance, alle stijlen van 1950 tot nu zullen de revue passeren. Trap op, linksboven MOMfust. Er mag gedanst worden.