LINE UP 2024

EERSTE LINE UP-date 2024

The Obscure
A CURE TRIBute

Podium Zeeziek
??.?? - ??.??

The Cure kan teren op een gevarieerd muzikaal verleden (postpunk, goth, rock, pop,…) en ook "the obsCURE" wil daarom de hele  carriere van the Cure muzikaal zo dicht mogelijk benaderen: sluit je ogen, en je hoort the Cure. “the obsCURE” bestaat uit zes bandleden  uit de streek rond Antwerpen en werd opgericht medio 2014.

THE DUTCH HORSEMEN
a METALLICA tribute

Podium Zeeziek
??.?? - ??.??

Info volgt.


Money & the man

POP-up podium
???? - ????

 Open je oren voor Henk Wesselink en Ymte Koekkoek, het dynamische duo achter de betoverende sound van Money & The Man. Als de charismatische zanger-gitarist en virtuoze drummer uit Zwolle, creëren ze een unieke mix van garageblues en intense indie-rock&roll. Sinds hun oprichting in 2013 hebben ze de harten van fans veroverd met hun rauwe energie en onvergetelijke optredens. Met een nieuw album gepland voor februari 2024 en de eerste singles al vanaf september 2023, blijft Money & The Man klaar om de muziekwereld te veroveren met hun onstuitbare passie voor muziek. 


BANDNAAM

Podium Zeeziek
18.00 - 18.45

Info volgt.


 

Roestige plaatjes DJ Collectief

 15.00 - 01.00  MOMFUST BIERCAFE

Het DJ-collectief ‘roestige plaatjes’ komt weer naar het MOMfust biercafe met hun bomvolle platenkoffers. Met oude ‘juweeltjes’ nemen ze je mee op een muzikale reis door de tijd. Soul, funk, rock, dance, alle stijlen van 1950 tot nu zullen de revue passeren. Trap op, linksboven MOMfust. Er mag gedanst worden.